partners

Tacx

Tacx magnum dealer

Wie aan indoor trainers denkt, denkt automatisch aan Tacx. Bij Tacx vindt je zowel basis trainers als geavanceerde training systemen. Zo kan de recreatieve fietser, net als de competitieve fietser zijn gading vinden in het uitgebreide gamma. Sedert de laatste jaren specialiseerd Tacx zich in het ontwikkelen van virtual reality trainers om de trainingen zowel aantrekkelijker als interactief te maken.

Wie aan indoor trainers denkt, denkt automatisch aan Tacx. Bij Tacx vind je zowel basis trainers als geavanceerde training systemen. Zo kan zowel de recreatieve als competitieve fietser zijn gading vinden in het uitgebreide gamma. Sinds enkele jaren specialiseerd Tacx zich Informatie over de verschillende trainers die Tacx aanbied vindt u terug op de website.

Let er op dat wanneer u een Virtual Reality Trainer wil kopen, dat uw computer de juist vereisten heeft. Deze kan u hier vinden.

Verschillende profesionele wielrenners kwamen bij Dexters Sport op de Tacx Fortius het parcours verkennen van het WK 2010 in Melbourne. We mochten enkele toppers verwelkomen, waaronder Philippe Gilbert, Nick Nuyens, Maxim Monfort en Bjorn Leukemans.

Op de foto ziet u van links naar rechts: ploegleider Dirk de Wolf, Philippe Gilbert en zaakvoerder Patrick Dexters

 

MAGNUM DEALER

Als gespecialiseerde fietsenzaak werd Dexters Sport uitgeroepen tot Tacx Magnum Dealer. Dit slechts met vijf andere dealers in België. Als Dealer kunnen wij verschillende voordelen bieden voor u als klant. Daarnaast kan u bij ons ook kennis maken met de virtual reality trainers van Tacx. Dankzij onze test opstelling kan u steeds proefrijden en zelf ervaren hoe de tacx technologie de realiteit omzet in een virtueel trainings programma.

Maak een afspraak! 🗓


Wil je graag langskomen voor de uitleg en/of aankoop van een nieuwe fiets? Maak dan zeker een afspraak!

Zo zijn we er zeker van dat er iemand beschikbaar is om je te begeleiden met de nodige uitleg.

Ook voor algemeen onderhoud en herstellingen werken wij op afspraak wegens drukte! Hou dus ook rekening met langere wachttijden.

Een afspraak maken kan via het 📨 contactformulier of via 📞 089 65 85 80!

Tot snel! 🚴