Heropening 02/12

๐Ÿ”ˆ Woensdag 02/12 gaat onze winkel terug open!

Om drukte te vermijden en ervoor te zorgen dat wij steeds voldoende advies kunnen geven, zullen wij voor de aankoop van ๐—ธ๐—น๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐—ท, ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ณ๐—ถ๐—ฒ๐˜๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฎ๐—ณ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป!
โžก๏ธ Neem de ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜ en ๐˜„๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ tot iemand u komt halen

Voor ๐—ธ๐—น๐—ฒ๐—ถ๐—ป๐—ถ๐—ด๐—ต๐—ฒ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป zoals een binnenbandje, power bars, onderhoudsproducten… dien je geen afspraak te maken.
โžก๏ธ Neem de ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ด ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜ en ๐˜„๐—ฎ๐—ฐ๐—ต๐˜ tot iemand u komt halen

Voor ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—น๐—น๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐—ผ๐˜‚๐—ฑ ๐˜„๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ถ๐—ท ๐—ผ๐—ผ๐—ธ ๐—ผ๐—ฝ ๐—ฎ๐—ณ๐˜€๐—ฝ๐—ฟ๐—ฎ๐—ฎ๐—ธ.
โžก๏ธ Neem de ๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฎ๐—ป๐—ด aan de ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฎ๐—ป๐˜

Een afspraak maken kan via sociale media, telefoon en mail!

Maak een afspraak! ๐Ÿ—“


Wil je graag langskomen voor de uitleg en/of aankoop van een nieuwe fiets? Maak dan zeker een afspraak!

Zo zijn we er zeker van dat er iemand beschikbaar is om je te begeleiden met de nodige uitleg.

Ook voor algemeen onderhoud en herstellingen werken wij op afspraak wegens drukte! Hou dus ook rekening met langere wachttijden.

Een afspraak maken kan via het ๐Ÿ“จ contactformulier of via ๐Ÿ“ž 089 65 85 80!

Tot snel! ๐Ÿšด